Quick'20 komt vroege treffers JOS/Watergraafsmeer niet meer te boven

Quick onderuit tegen JOS
Quick onderuit tegen JOS © Robert Molnar
Quick'20 heeft vanavond het thuisduel met JOS/Watergraafsmeer op eigen veld verloren. Door twee vroege treffers werd het 0-2. Quick deed nog wel iets terug, maar verder dan 1-2 kwam de degradant niet tegen de promovendus.
Al na een kwartier was het 0-2 in Oldenzaal. Malcolm Esajas opende na acht minuten de score en even later zorgde Reggie Schaap voor de tweede treffer voor de Amsterdammers. Kort voor rust deed Quick iets terug. Luuk Geelen zorgde voor de 1-2 ruststand. Even daarvoor moest JOS met tien man verder na een directe rode kaart. In de tweede helft wist de Oldenzaalse ploeg, ondanks een man meer, niet ook nog de gelijkmaker te produceren en dus gingen de punten mee in de bus naar de hoofdstad. Quick blijft op 14 punten staan in de stand. Het speelde 13 duels.