nieuws

PEC-verdediger Gustavo Hamer: "Wij zijn te goed om tegen degradatie te moeten spelen"

PEC Zwolle ging vanavond in eigen huis onderuit tegen AZ en door de zege van VVV-Venlo zakte de ploeg naar de zestiende plek. Een plek die aan het einde van de competitie nacompetitievoetbal betekent. Verdediger Gustavo Hamer weet dan ook wat PEC te wachten staat.
"We hebben VVV volgende week en die moet je winnen, dan sta je weer iets minder in de gevarenzone dan nu. We hebben ook wel goed gevoetbald en leuke dingen laten zien. Uiteindelijk moeten de resultaten dan wel een keer komen. Nu kwamen ze nog niet, hopelijk dat ze tegen VVV dan wel komen."

Te goed

Hij vindt dan ook dat PEC niet op die plek hoort te staan: "Ik vind dat we een ploeg hebben die niet eens tegen degradatie hoeft te voetballen. Daar zijn wij gewoon te goed voor, vind ik. Ik denk dat we dat vandaag bij vlagen ook wel hebben laten zien tegen een topploeg. Maar als het zo moet zijn, ben ik niet bang dat wij moeten degraderen, nee."

Mooi spel

Hamer is blij met de complimenten voor het spel, maar weet ook dat het alleen om de punten gaat: "Je koopt er niets voor, dat is zo zonde. Als je elke wedstrijd drie punten krijgt voor mooi spel staan we ook niet bovenaan, maar dan hadden we meer punten dan nu gehad."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.