nieuws

Peter Wesselink verruilt Excelsior'31 voor DVS'33

Peter Wesselink
Peter Wesselink © Orange Pictures
Peter Wesselink is met ingang van komend seizoen de nieuwe oefenmeester van DVS'33. De huidige trainer van Excelsior'31 liet afgelopen weekend weten na dit seizoen te vertrekken uit Rijssen en heeft na de zomer dus de leiding in het Gelderse Ermelo.
DVS'33 komt net als Excelsior'31 uit in de Derde Divisie, waarin het de tweede plek bezet met zeven punten achterstand op koploper Sparta Nijkerk. Wesselink is met zijn equipe de huidige nummer acht van de ranglijst.
Wesselink behaalde zijn grootste succes met Excelsior'31 een seizoen geleden. In de laatste speelronde pakte hij de titel in de hoofdklasse B en promoveerde naar de Derde Divisie. 
Wesselink over zijn overgang: "Na 3,5 jaar bij Excelsior’31, waar we echt aan het bouwen zijn aan iets moois en ik het geweldig naar mijn zin heb, kwam DVS op mijn pad. Als Apeldoornse trainer kijk je weleens om je heen bij welke clubs je graag nog eens wil werken in de regio, en DVS was één van die clubs. Dat het daar nu van komt vind ik prachtig. In Ermelo is een prima organisatie aanwezig om als trainer te werken dus ik kijk uit naar volgend seizoen, maar ga eerst het lopende seizoen op een goede manier afronden in Rijssen."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.