nieuws

Inbrekers stelen krasloten, tabak en kassalade bij Cigo in Almelo

Bij het filiaal van Cigo aan het Vincent van Goghplein in Almelo hebben twee mannen afgelopen weekend flink huisgehouden. Ze hebben voor duizenden euro aan tabak gestolen. Maar ook een lading krasloten en zelfs de complete kassalade hebben ze meegenomen.  
De inbrekers staan in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 december voor de winkel. Rond 4.40 uur breken ze eerst het slot van de winkel open en gaan dan met een bigshopper van de Action en een groot dekbedovertrek naar binnen. 
Binnen halen ze alles overhoop. Ze proberen de luiken open te krijgen waar de pakjes sigaretten achter liggen, maar dat lukt niet. Alle tabak die wel voor het grijpen ligt verdwijnt in het dekbedovertrek. Net als een grote partij krasloten en de complete kassalade. 
Tekst gaat verder onder de video
Hoewel het alarm afgaat lukt het de mannen op tijd te vluchten. De politie heeft bij de ondergrondse containers bij het winkelcentrum wel een handschoen gevonden. "Wij hebben aanwijzingen dat die handschoen door één van de inbrekers is geweest", vertelt Chantal Westerhoff van de politie. "We onderzoeken die handschoen uiteraard op sporen. We weten dat één van de inbrekers een blauwe jas van The North Face, blauwe Asics-sneakers en een grijze joggingbroek van Nike droeg. We hopen dat er getuigen zijn die in die nacht iets hebben gezien of gehoord." 

Tips?

Weet je wie de inbrekers zijn of heb je andere informatie? 
- Bel meteen de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis)
- Stuur de politie Almelo een privébericht op Facebook
- Gebruik het tipformulier
- Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.