nieuws

Pakketbezorger op N34 bij Gramsbergen volgt navigatiesysteem trouw en rijdt zich vast in de berm

Een automobilist op de N34 bij Gramsbergen volgde vanmiddag de instructies van zijn navigatiesysteem trouw, maar dat bracht hem niet naar zijn eindbestemming. De pakketbezorger kwam namelijk met zijn auto vast te zitten in een berm. 
De verwarring bij de bestuurder sloeg toe toen de auto uit de richting van Hardenberg kwam. Waarschijnlijk is verouderde navigatiesoftware de oorzaak. 

Weg opnieuw ingericht

Het systeem gaf aan dat de automobilist linksaf moest, maar sinds de herinrichting van de N34 kan dat niet meer. De aansluiting met de Hooiweg is namelijk weggehaald.
Daarop besloot de bestuurder midden op de weg te stoppen en te keren in de berm om vervolgens langs een sloot terug te rijden. Langs de sloot ging het fout: de auto kwam vast te zitten.

Politie gealarmeerd

De bestuurder besloot de ANWB te bellen, maar die kon niets voor hem betekenen. Vervolgens is de politie gealarmeerd. Een bergingsbedrijf heeft uiteindelijk de auto losgetrokken uit de berm.
De pakketbezorger wilde na de bevrijding per se verder met het bezorgen van de pakketjes. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.