HHC Hardenberg wint van Quick Boys en gaat als Herbstmeister de winterstop in

HHC wint ook van Quick Boys
HHC wint ook van Quick Boys © Orange Pictures
HHC Hardenberg heeft vanmiddag het laatste duel van het kalenderjaar gewonnen van Quick Boys. Op De Boshoek werd het 3-1 en doordat koploper IJsselmeervogels onderuit ging bij Katwijk gaat de ploeg van trainer Gert Jan Karsten als trotse koploper van de Tweede Divisie de winterstop in.
De doelpuntenmachine van HHC Hardenberg werd na twintig minuten weer aangezet. Stephen Warmolts zette de ploeg op voorsprong na een vrije trap. Zes minuten later werd het echter alweer gelijk. Dennis Kaars zorgde voor de gelijkmaker. 1-1 was ook de ruststand op sportpark De Boshoek.
Direct na rust was Serge Fatima dicht bij een nieuwe voorsprong voor HHC, maar hij kopte op de paal. Na een uur was het wel raak. Jurjan Mannes maakte zijn zevende van het seizoen. Het bleef lang spannend, maar diep in blessuretijd maakte Rutger Etten de beslissende 3-1.