Excelsior'31 sluit eerste halfjaar in 3e divisie af met nederlaag bij Ajax

Excelsior'31 verliest bij Ajax
Excelsior'31 verliest bij Ajax © Orange Pictures
Excelsior'31 heeft succesjaar 2019 afgesloten met een nederlaag. De ploeg van vertrekkend trainer Peter Wesselink ging bij de amateurs van Ajax met 4-0 onderuit.
Excelsior begon goed aan het duel met enkele mogelijkheden, maar de eerste treffer was voor Ajax. Mitchel Bormann scoorde door een blunder van doelman Melvin Koetsier. De Amsterdammers kwamen daarna beter in de wedstrijd, maar ook Excelsior kreeg kansen. Gescoord werd er niet meer in de eerste helft.
Direct na rust werd het 2-0. Koen Blommestijn was dit keer de doelpuntenmaker. Een kwartier voor het einde was het beslist op De Toekomst. Glenn van Zoolingen maakte de derde voor Ajax. In de laatste minuut werd het ook nog 4-0. Ilias Boudouni benutte en strafschop en zorgde daarmee voor de eindstand.