nieuws

Glazen Café Bornerbroek dik tevreden over opbrengst

Glazen café Bornerbroek blij met opbrengst
Glazen café Bornerbroek blij met opbrengst © Ingezonden
De organisatie van Glazen Café Bornerbroek is zeer tevreden over de opbrengst van dit jaar: 28.381 euro. Met dat bedrag kunnen alle acht lokale goede doelen hun vooraf gestelde wensen vervullen.
Glazen Café Bornerbroek haalde voor het vijfde jaar geld op met onder meer plaatjes draaien en een veiling. De opbrengst wordt verdeeld over goede doelen binnen de eigen gemeenschap. EHBO Bornerbroek krijgt zodoende 2.000 euro voor AED's en cursussen. Imkervereniging Iemenschoer kan met hun deel een nieuwe bijenschuur laten bouwen. Het clubgebouw van IJsvereniging Bornerbroek wordt dankzij de opbrengst gerenoveerd. 
Blije gezichten zijn er ook bij de Brookerkapel, die 50 jaar bestaat en een jubileumboek wil uitgeven en Jong Nederland Bornerbroek, die nieuwe tafels gaat aanschaffen. Verzorgingshuis Huize Theresia gaat een nieuwe mobiele keuken kopen en carnavalsvereniging De Knoll'ntrekkers schrijft 5.000 euro bij voor nieuwe opslagcontainers. Stichting A-Mees-ing kreeg het resterende bedrag: 5.730 euro.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.