nieuws

Oproep: Knip jij woensdag je haar af voor Stichting Haarwensen? Geef je nu op!

RTV Oost houdt aanstaande woensdag 18 december een knipmiddag voor Stichting Haarwensen. Van 15.00 tot 18.00 uur kan iedereen, in het teken van Overijssel in actie, z'n haar doneren. Er zijn alleen twee voorwaarden: je moet minimaal 30 centimeter haar doneren én het haar mag niet gekleurd zijn. De 8-jarige Suze uit Bathmen is erbij.
"Het is gewoon goed om te doen. Mijn haar groeit wel weer aan, maar bij hen niet", vertelt Suze. Daarom is ze niet bang om haar lange haren af te laten knippen. "Ik heb eerder een keer kort haar gehad. Maar toen deed ik het niet voor mensen met kanker, en nu wel."
Wil jij net als Suze ook je lange lokken doneren aan Stichting Haarwensen zodat zij daar mooie haarwerken van kunnen maken? Geef je dan op. Stuur een mail naar haarwensen@rtvoost.nl en dan regelen wij jouw knipbeurt. Suze gaat woensdagmiddag naar kapsalon Stijl in Bathmen. Ook AMI Kappers in Hengelo is beschikbaar.

Mynke

De 14-jarige Mynke uit Boekelo heeft zo'n haarwerk. Door een hersentumor en de bijbehorende radiotherapiebehandelingen verloor ze haar eigen lokken. In de onderstaande video legt zij uit waarom een haarwerk voor haar zo belangrijk is. 
De 14-jarige Mynke verloor haar lokken door een hersentumor en heeft nu een haarwerk
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.