nieuws

Oost op het Asfalt: stuur je video's van opmerkelijke situaties op Overijsselse wegen

RTV Oost lanceert vandaag de nieuwe rubriek Oost op het Asfalt. Daarbij besteden we aandacht aan opmerkelijke verkeerssituaties op de Overijsselse wegen. We vragen je om deze video's ons toe te sturen, waarna we er via onze diverse kanalen op allerlei mogelijke manieren aandacht aan besteden.
Het lijkt er vandaag de dag alsmaar gewelddadiger aan toe te gaan op de wegen in Overijssel. Weggebruikers die elkaar de weg afsnijden, soms elkaar zelfs moedwillig van de weg rijden, hun agressie botvieren op de auto van hun vermeende kwelgeest of elkaar te lijf gaan.
Steeds vaker ook worden deze taferelen gefilmd. Met mobieltjes, met dashcams.
Tekst gaat verder onder afbeelding
Dankzij een sterk staaltje stuurmanskunst weet deze trucker erger te voorkomen
Dankzij een sterk staaltje stuurmanskunst weet deze trucker erger te voorkomen © RTV OOST

Video's toesturen

RTV Oost is benieuwd naar jouw ervaringen in het verkeer. Heb je het probleem van agressie in het verkeer al eens van nabij meegemaakt, ben je getuige geweest van een of andere hachelijke verkeerssituatie, of misschien wel een kolderiek tafereel als overstekende eendjes: via een speciale pagina op onze website kun je je video's toesturen. Daarbij gaat het om situaties op de wegen in Overijssel of elders in Nederland, maar waarbij een Overijsselaar betrokken is.
Onherkenbaar in beeld
Vanzelfsprekend neemt RTV Oost de regelgeving rond eventuele verdachte situaties in acht: personen en kentekens zullen onherkenbaar in beeld worden gebracht.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.