Nieuws

Justitie verdenkt Staphorster ondernemer Albert T. van poging tot doodslag

Justitie verdenkt ondernemer uit Rouveen van doodslag
Justitie verdenkt ondernemer uit Rouveen van doodslag © RTV Drenthe / Serge Vinkenvleugel
Het Openbaar Ministerie verdenkt ondernemer Albert T. van poging tot doodslag, het opzettelijk toebrengen van zwaar lichamelijk letsel en vernieling. De man moet nog veertien dagen in de cel blijven.
De 49-jarige ondernemer werd begin deze week in Meppel opgepakt. Hij zou op het terrein aan de Hesselterlandweg, waar eerder zijn afvalrecyclingbedrijf stond, iemand verwond hebben. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis.
De politie zegt dat het slachtoffer met een hard voorwerp is geslagen. Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Justitie verdenkt de ondernemer van poging tot doodslag, het opzettelijk toebrengen van zwaar lichamelijk letsel en van vernieling.

Faillissement

Vorig jaar was er een grote brand bij het bedrijf van de ondernemer uit Rouveen. In mei werd de onderneming, met vestigingen in Staphorst en Meppel, failliet verklaard. De gemeente Meppel legde eigenaar Albert T. een dwangsom op van 50.000 euro, omdat ingezameld afval niet overdekt werd opgeslagen. Vorige maand werd duidelijk dat T. de dwangsom niet hoeft te betalen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.