nieuws

Wie heeft de ‘Beste Bok van het Oosten’?

Bert en Lisanne
Bert en Lisanne © Omroep Gelderland
Omroep Gelderland en RTV Oost gingen dit najaar samen op zoek naar de ‘Beste Bok van het Oosten’. In oktober en november bezochten de regionale omroepen diverse brouwers en bierfanaten in hun gebied om ze te portretteren. In de finale, op dinsdag 31 december om 19.10 uur is de ontknoping van: De ‘Beste Bok van het Oosten’.
Presentatoren Bert Eeftink (RTV Oost) en Lisanne Halleriet (Omroep Gelderland) gingen met de camera langs brouwerijen in hun eigen provincie om het geheim van een goed gebrouwen bokbier te achterhalen. Daarbij kwamen de mooie verhalen van de bevlogen brouwers naar voren, die hun passie wilden delen met de kijkers.

Zelf kregen de twee presentatoren de opdracht mee om hun eigen bokbier te maken. Behalve de zoektocht naar de beste bok zien we dus ook een battle tussen de twee presentatoren. Welke brouwer is er aan de haal gegaan met de titel: ‘Beste Bok van het Oosten’? En wie van de 2 presentatoren wint de ‘battle’? 

De finale van de ‘Beste Bok van het Oosten’ is te zien op Oudejaarsavond om 19.10 uur en 20.10 uur op RTV Oost. De uitzending is terug te kijken via Uitzending Gemist https://www.rtvoost.nl/tv/gemist.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.