nieuws

Het 'hooggeëerd publiek' klinkt na tien jaar weer in het Volkspark Enschede

Na jaren Internationaal Circusfestival in de hal van Go Planet klinkt het 'hooggeëerd publiek' sinds zaterdag weer in het Enschedese Volkspark.
Na bijna tien jaar afwezigheid is het Volkspark de komende weken weer het toneel voor een keur aan circusartiesten uit binnen- en buitenland. Tot en met 5 januari vinden er ruim 25 shows plaats in de voormalige tent van Circus Renz.

Beste locatie

Tot 2009 werd het Internationale Circusfestival in het Volkspark gehouden, de jaren daarna in de hal van Go Planet. "Het Volkspark is van de bewoners van Enschede, het voelt echt als thuis", aldus spreekstalmeester Adze Lubach die ook twee keer per jaar de Enschedese kermisbranche vertegenwoordigt. 

Spectaculair

Het programma is spectaculair en divers. Jong en oud kan genieten van paarden, pony's, een kameel, een verkleedact, acrobatiek en fietsen op hoog niveau, een messenwerper, een lasershow, clowns en nog veel meer. Er is een kinderboerderij en een foyertent voor een hapje en drankje. De meeste voorstellingen zijn om 11.00 uur en 15.00 uur, er zijn drie avondvoorstellingen. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.