Nieuws

Surprise! Fanfare Vollenhove verrast mensen thuis met mini-kerstconcert

Verrassing! Vollenhoofsch Fanfare heeft maandagavond een aantal huishoudens in de stad onaangekondigd bezocht. De mensen die bezocht werden, kregen thuis een mini-kerstconcert voorgeschoteld.
"Het doet je toch wat", vertelt een geëmotioneerde mevrouw Winters kort na het concertje. "Ik vind het gewoon mooi. Geweldig." Mevrouw Winters en haar man wonen in één van de huizen die door de fanfare bezocht werden.

'Een hele verrassing'
"Het idee erachter is dat niet iedereen naar ons kerstconcert kan komen. Sommige mensen zijn ziek, sommige mensen zijn te oud. Dus die zoeken we gewoon op," vertelt Margreet Kruithof namens Vollenhoofsch Fanfare.
"Een hele verrassing", omschrijft mevrouw Winters. Haar man omschrijft het verrassingsconcert als 'heel mooi'. "Ik heb meer dan veertig jaar bij deze club gezeten, dus ik ken ze wel."

De hele familie ineens op visite
Na het concert bij de familie Winters loopt de fanfare een klein stukje verder Vollenhove in. Er wordt op het raam van mevrouw Ziel geklopt. Haar dochter had haar stiekem aangemeld, mevrouw Ziel zelf vond het al raar dat de hele familie ineens op visite kwam.
Toen de fanfare voor de deur stond, ontstond er een grote glimlach op haar gezicht. "Ik vind het prachtig, heel mooi. Ik ben verwend. Maar ik heb mezelf hier niet voor aangemeld hoor!"

'Dit is een prachtig eerbetoon'
De dochter van mevrouw Ziel begint te lachen. "Dat heb ik gedaan. Als je zo lang met Vollenhoofsch Fanfare getrouwd bent en de grootste fan bent... Mijn vader was jarenlang voorzitter van de fanfare", vertelt de dochter van mevrouw Ziel geëmotioneerd.
"Mijn vader is straks 22 jaar overleden. Dit is een prachtig eerbetoon in deze toch wel lastige dagen, altijd."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.