nieuws

Vrouw om het leven gekomen bij steekincident in Hengelo, man aangehouden

Bij een steekincident in Hengelo is vannacht een vrouw om het leven gekomen. Dat gebeurde rond twee uur in de straat de Hampshire. Toen de politie in de straat aankwam, werd het levenloze lichaam op straat aangetroffen. De politie heeft inmiddels een 27-jarige man uit Hengelo aangehouden in de Jozef Israëlstraat. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de vrouw.
De omgeving rond de Hampshire is groots afgezet en er zijn witte schermen geplaatst. De politie heeft een vermoeden wie de vrouw is, maar de identiteit moet nog officieel worden vastgesteld. Ook is nog niet duidelijk wat er zich voor het incident heeft afgespeeld.
Dodelijk steekincident in Hengelo

Politie zoekt getuigen

De politie houdt er rekening mee dat het voorwerp waarmee de vrouw is gestoken in de omgeving is weggegooid. Ook zou het zo kunnen zijn dat de dader zijn kleren tijdens zijn vlucht heeft weggegooid.
Verslaggever Chantal Everaardt vanuit Hengelo
De politie hoopt dat eventuele vinders van deze spullen contact opnemen. Er wordt specifiek gezocht in de omgeving van de Hampshire, de Bankastraat, de Troelstrastraat, de Weideweg of de Jozef Israëlstraat. 
Politie doet onderzoek rond de plaats delict
Politie doet onderzoek rond de plaats delict © RTV Oost
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.