nieuws

Kijkje achter schermen bij Twentse Eindejaarsconference

Twentse cabaretiers
Twentse cabaretiers © Stefan Schipper
Niemand weet nog wat er gaat gebeuren of waar ze het eigenlijk over gaan hebben.. Zometeen pas ga ik ze ontmoeten en kan ik misschien een tipje gelicht krijgen van de sluier. Ik mag een kijkje achter de schermen nemen. André Manuel, Thijs Kemperink, Bert Eeftink (Helligen Hendrik), Nathalie Baartman en toetsenist Maarten de Groot zijn er vast wel klaar voor. Toch? 
Spannend moet dat wel voor ze zijn denk ik. Zal er gelachen worden om mijn grappen? Weet ik m'n tekst straks nog wel? Zouden zij daar last van hebben, van dit soort zenuwslopende hersenspinsels? 
Ík heb er álle vertrouwen in dat het weer een avond vol vaart, cabaret, muziek en Twentse humor wordt. En ik verheug me. Dat is zeker! 
Van 27 t/m 30 december staan ze in het theater dat strak is uitverkocht. Ook zo nieuwsgierig? De voorbereidingen, een kijkje achter de schermen en heel misschien al wat flarden van de Twentse Eindejaarsconference kun je komende zondag 29 december al zien om 11.20 uur in OverUIT de Kunst. Kijken dus!
Inga Tjapkes ♥kunst!
Zondag 29 december om 11.20 uur kunt u deze aflevering van OverUIT de Kunst zien op RTV Oost. We herhalen het programma ook die dag. Op https://www.rtvoost.nl/tv/gemist  kunt u de uitzending ook nog terugkijken!
Komende Oudejaarsavond zenden we op RTV Oost de volledige Twentse Eindejaarsconference uit. Om 21.10 uur om precies te zijn. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.