nieuws

Man doodgeschoten Oudjaarsavond in Zwolle

In de Buitengasthuisstraat in Zwolle is een 52-jarige man uit Zwolle doodgeschoten. De verdachte is nog voortvluchtig. Ter plekke lopen agenten in kogelwerende vesten. De omgeving is afgezet en de buurtbewoners mogen niet naar buiten.
Meerdere ambulances kwamen met spoed ter plaatse, maar de hulp bleek tevergeefs. De man overleed ter plekke. De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht. Wat er precies is gebeurd is nog onbekend. 

'Mijn vader, mijn vader'

Jermaine Ellenkamp, misdaadverslaggever voor RTL Boulevard, was daar als een van de eersten, hij zag dat een man volkomen overstuur was riep; Mijn vader, dat is mijn vader. De man is door agenten opgevangen in een politieauto en snel weggebracht. "Als je dat hoort gaat je dat door merg en been."
De omgeving naast de WRZV hallen is afgezet. In het persalarm werd eerst gecommuniceerd dat het ging om een steekpartij, dit bleek fout te zijn. 
Een correspondent die ter plekke is ziet dat agenten met getrokken wapens lopen. 

Opnieuw schietpartij

In Zwolle zijn de laatste maanden verschillende schietpartijen geweest. Vorige week reageerde burgemeester Snijders van Zwolle nog op het vele geweld in zijn stad. Hij noemde het verontrustend.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.