nieuws

Politie zoekt in Kampen naar vermiste vrouw, politie zet helikopter en boten in

De politie is sinds vanmorgen in Kampen op zoek naar een vermiste vrouw van 43 jaar. Zij is het laatst gezien in de omgeving van de Hogeweg.
Er is een burgernet actie ingesteld om de zoektocht te ondersteunen. Ook is een politiehelikopter ingezet, die vliegt boven de IJssel en een gebied ten noordwesten van Kampen.

Zoektocht met boten bij Eilandbrug

De politie heeft de omgeving van de Eilandbrug afgezet met roodwitte linten. De oevers van de IJssel worden vanaf het water afgezocht met bootjes. Ook vaart een sonarboot op de rivier om ook onder water te kunnen zoeken.
Er is iets aangetroffen bij de brug wat voor de politie aanleiding is om op het water te zoeken, bevestigt een politiewoordvoerster. Ze kan nog geen verdere mededelingen daarover doen. 
De vermiste vrouw is weggereden op een zwarte omafiets. Ze heeft een mager postuur, blanke huidskleur en kort zwart haar. Ze draagt een spijkerbroek en een groene legerjas. 
Bij signaleren van de vrouw of bij tips kan contact worden opgenomen met het gratis telefoonnummer 0800-0011 of het alarmnummer 112.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.