nieuws

Heracles Almelo boekt knappe oefenzege op Borussia Mönchengladbach

Heracles Almelo heeft in Cadiz knap een oefenduel van Borussia Mönchengladbach gewonnen. De nummer negen van Nederland won met 3-1 van de nummer twee van Duitsland.
Heracles begon met elf spelers die de laatste weken ook vaak in de basis stonden. Alleen Mats Knoester startte op de bank. Dario van den Buijs stond op zijn plek.
Na achttien minuten kwam de Duitse ploeg op voorsprong door een treffer van Breel Ombolo. Heracles Almelo ging echter wel met een voorsprong aan de thee. Cyriel Dessers scoorde twee keer binnen zes minuten, beide keren op aangeven van Mauro Junior, en zorgde daarmee voor een 2-1 voorsprong. Na een half uur was Dabney Dos Santos al vervangen door Jeremy Cijntje en na rust maakten nog negen nieuwe spelers hun opwachting.
Al binnen een paar minuten na rust was het 3-1 voor Heracles. Cijntje zorgde voor de marge van twee. Twintig minuten voor het einde ging ook hij naar de kant en kwam Mohammed Amissi in het veld. Gescoord werd er niet meer en dus boekte Heracles een knappe zege op de Duitsers.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.