nieuws

Esta Tribuna op bezoek bij de Overijsselse clubs in Spanje

Heracles op trainingskamp in Cadiz
Heracles op trainingskamp in Cadiz © Orange Pictures
Het is voor het leeuwendeel van de Nederlandse voetbalclubs inmiddels vaste prik: overwinteren in het buitenland. Zo ook voor FC Twente, Heracles Almelo en PEC Zwolle. Allen verblijven zij onder de Spaanse zon, waar het voor verslaggever Tijmen van Wissing eveneens prima toeven is. 
FC Twente is deze week in het bergdorpje Benahavis neergestreken om zich klaar te stomen voor de tweede seizoenshelft. De selectie van trainer Gonzalo Garcia moet het vertrouwen zien terug te vinden voor een zorgeloze hervatting van de competitie.
FC Twente
Heracles Almelo
Heracles Almelo verblijft bijna 200 kilometer westelijker. De havenstad Cádiz in Zuidwest-Spanje fungeert als uitvalbasis voor de Almeloërs, die kunnen terugkijken op een prima eerste seizoenshelft. Een toeristisch tripje is het echter allesbehalve. Pezen onder leiding van trainer Frank Wormuth.
Heracles Almelo
 PEC Zwolle
PEC Zwolle heeft haar tenten op een kleine drie kwartier rijden van FC Twente opgeslagen. In Mijas, voor het vijfde jaar op rij het winteradres voor de ploeg uit de provinciehoofdstad. Een cruciale periode, want PEC Zwolle presteerde voor de jaarwisseling beroerd. De opdracht is duidelijk: handhaving bewerkstelligen. 
PEC Zwolle
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.