nieuws

FC Twente besluit trainingskamp in Spanje met zege op Excelsior Moeskroen

FC Twente heeft het trainingskamp in Benahavis afgesloten met een oefenzege op Excelsior Moeskroen. Vlakbij Gibraltar werd de nummer tien van België met 1-0 verslagen.
De enige treffer van de wedstrijd viel pas in de slotminuten van de wedstrijd en kwam op naam van invaller Aitor Cantalapiedra.

Kansen schaars

In een gelijkopgaande wedstrijd waren de kansen schaars. De beste mogelijkheid was nog voor een andere invaller, Berggreen, maar hij raakte het aluminium. Bij FC Twente viel Rafik Zekhnini al in de openingsfase geblesseerd uit. Het is nog onduidelijk wat de Noor precies heeft.
Saillant detail: beide ploegen hadden alleen de thuistenues meegenomen naar Spanje, waardoor zowel FC Twente als Excelsior Moeskroen in het rood speelde. De Belgen droegen tijdens de wedstrijd hesjes, om beide teams toch uit elkaar te kunnen houden.

Terug uit Spanje

De selectie van FC Twente keert morgen terug uit Spanje. Volgende week begint de ploeg van trainer Gonzalo Garcia aan de tweede seizoenshelft met de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.