nieuws

Van Leeuwen heeft nog geen versterkingen gevonden, interesse voor Vuckic

Het is hét vraagstuk onder de supporters van FC Twente: Welke speler komt de gelederen van trainer Gonzalo Garcia versterken? Vooralsnog heeft technisch directeur Ted van Leeuwen geen beet.
"Er zijn veel vogels in de lucht en misschien landt er straks nog een keer eentje", is de veelgebruikte metafoor van Van Leeuwen. Volgens de technisch directeur komt deze transferwindow heel laat op gang en alles wat vrij is, lijkt niet de gewenste versterking voor de ploeg uit Enschede. "De spelers die ons echt beter maken heb ik nog niet gevonden, of zij zoeken wat anders."
Ook is het zeker niet ondenkbaar dat er nog spelers gaan vertrekken deze winterperiode bij FC Twente. Haris Vuckic staat in de belangstelling van andere clubs. De Sloveense aanvaller, die allerminst een gretige indruk maakte tijdens dit trainingskamp, lijkt echter door één belangstellende partij een streep te kunnen zetten.
FC Twente sloot donderdag het trainingskamp in Spanje af met een 1-0 zege op Excelsior Moeskroen. De enige treffer van de wedstrijd viel pas in de slotminuten van de wedstrijd en kwam op naam van invaller Aitor Cantalapiedra.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.