Excelsior'31 hervat competitie met gelijkspel tegen Barendrecht

Excelsior'31 - Barendrecht
Excelsior'31 - Barendrecht © Orange Pictures / Albert ten Hove
Excelsior'31 heeft de competitie hervat met een gelijkspel tegen Barendrecht. Het duel op De Koerbelt eindigde in 1-1.
Het spel golfde in de eerste helft op en neer. De thuisploeg had het meeste balbezit, terwijl Barendrecht loerde op de omschakeling. De Rijssense aanvallende intenties betaalden zich vlak daarna uit. Jamarro Diks ontsnapte aan de buitenspelval, omspeelde de doelman en schoof de 1-0 binnen.

Koetsier

Het had echter weinig gescheeld of Excelsior'31 ging met een achterstand aan de thee. Melvin Koetsier verkeerde echter in een bloedvorm en voorkwam enkele zeker lijkende doelpunten.

Gelijkmaker

In de tweede helft kwam Barendrecht meer en meer op de helft van Excelsior'31, dat slordig in de opbouw was. Kansen kreeg de ploeg van trainer Peter Wesselink wel, maar deze werden niet benut. De gelijkmaker hing in de lucht en bleef dan ook niet uit. Na een uur voetbal tekende Peter de Lange voor de 1-1.
Barendrecht drukte Excelsior'31 steeds verder terug, maar een winnaar kwam er niet. Koetsier deed wat hij voor de rust ook al enkele keren deed: geweldig keeperswerk verrichten. Vijf minuten voor het einde maakte nieuwkomer Koray Arslan zijn debuut voor Excelsior'31. In blessuretijd werd Niek Davina met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd.