nieuws

Zaaloverzicht: Waterpolosters Het Ravijn met speels gemak langs PSV, ruime zege Jolly Jumpers

Het Ravijn met speels gemak langs PSV
Het Ravijn met speels gemak langs PSV © Orange Pictures / Ron Jonker
De nodige zaalsporten staan zaterdagavond weer op het programma, met eredivisiewedstrijden in het basketbal, handbal, volleybal en waterpolo. Hieronder houden we je de hele avond in een overzicht op de hoogte van de resultaten. Blijf de pagina vernieuwen voor het laatste nieuws.
De waterpolosters van Het Ravijn kenden in de eredivisie geen enkele moeite met laagvlieger PSV. Op bezoek in Eindhoven zegevierde de ploeg uit Nijverdal eenvoudig: 5-18. Swol 1894 ging op bezoek bij GZC Donk kansloos onderuit.
De regerend landskampioen was met 28-7 veel en veel te sterk voor de Zwolse waterpolodames, die daardoor met één punt de troosteloze hekkensluiter blijven.

DSVD verliest weer

De handbalsters van DSVD blijven stijf onderaan de ranglijst bungelen. De dames van coach Jildou Dijkstra moesten in Noord-Holland hun meerdere erkennen in middenmoter SEW, dat met 28-26 zegevierde. 
Borhave speelde voor de tweede keer dit seizoen gelijk. Het duel met V&L eindigde in 31-31. Een uitslag waar beide ploegen weinig mee opschieten en daardoor onderin de eredivisie blijven hangen.

Ruime zege Jolly Jumpers

Jolly Jumpers heeft de eerste zege van het nieuwe kalenderjaar binnen. In eigen huis waren de basketbaldames te sterk voor Cangeroes, de nummer voorlaatst. In Tubbergen werd het 69-41, waardoor Jolly Jumpers haar positie in de middenmoot verstevigde. 

Regio Zwolle Volleybal te sterk voor Set-Up'65

Regio Zwolle Volleybal heeft met klinkende cijfers gewonnen van provinciegenoot Set-Up'65. In Ootmarsum werd het maar liefst 0-3 voor de ploeg van coach Wilfried Groothuis. Klik hier voor een uitgebreider bericht.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.