Evenementenhal Hardenberg kleurt drie dagen lang groen

Het is groen, groen en nog eens groen wat de komende drie dagen de klok slaat in de Evenementenhal Hardenberg. De zeven beurshallen zijn geheel gevuld met exposanten van de Groene Sector Vakbeurs.  

Een landelijke vakbeurs waar duizenden groenprofessionals op afkomen; hoveniers, boomkwekers, tuincentra, groenvoorzieners en tuinarchitecten. "Eigenlijk iedere professional die komt kijken bij bijvoorbeeld de aanleg van een tuin, vijver en sierbestrating. Mensen die daar beroepsmatig mee bezig zijn, het is geen beurs voor hobbytuiniers", aldus organisator Ramon Schlepers.

Het is niet een vakbeurs met alleen standhouders. Er worden ook kennissessies gegeven door verschillende experts over verschillende thema's. "Bijvoorbeeld over de bestrijding van de eikenprocessierups. Dat is natuurlijk een hot item dit jaar."

Ook zijn er demonstraties met innovatieve machines, zoals robotmaaiers. En brengen leerlingen van het vmbo die interesse hebben in het werken in de groene sector een bezoek aan de vakbeurs.

De 21e editie van de Groene Sector Vakbeurs is vanaf vandaag tot en met 16 januari te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur.     

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.