Heracles Almelo verliest laatste oefenduel van wintercampagne

Mauro Junior
Mauro Junior © Orange Pictures
De laatste oefenwedstrijd in de winterstop heeft een nederlaag opgeleverd voor Heracles Almelo. De ploeg van trainer Frank Wormuth verloor in het Erve Asito met 3-2 van Heerenveen.
In Almelo kwam Heerenveen vroeg op voorsprong door een treffer van Veerman, die slordig balverlies afstrafte. Niet veel later kwamen de gastheren op gelijke hoogte toen Schoofs een hoekschop van Osman binnen wist te knikken: 1-1.
Tien minuten na rust werd het 2-1 voor Heracles via Mauro Junior, die een vrije trap binnen wist te krullen. Toch gingen de Friezen er nog met de zege vandoor, want een kwartier voor tijd zorgde Bruijn namens de bezoekers voor de 2-2 en even later werd het dankzij Hajal nog 2-3.

Oefencampagne

Eerder speelde Heracles gelijk tegen het Zwitserse FC Sion (1-1) en werd knap gewonnen van Borussia Mönchengladbach met 3-1.