Duitse ANWB verkiest campings in Denekamp, Beerze en Mariënberg tot Superplatz 2020

Camping De Papillon in Denekamp, Camping de Pallegarste in Mariënberg, camping De Kleine Wolf in Stegeren en Vakantiepark Beerze Bulten zijn door de Duitse ADAC, vergelijkbaar met de ANWB in Nederland, verkozen tot Superplatz 2020. Dat is de hoogste Duitse onderscheiding voor campings.

Dit werd bekendgemaakt tijdens de Vakantie- en Caravanbeurs in Stuttgart. Alleen campings die op basis van inspectieresultaten met de hoogste waardering van vijf sterren worden geclassificeerd, mogen zich 'Superplatz' noemen. 

De inspecteurs beoordelen de campings op tien verschillende criteria. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar sanitaire voorzieningen, de grootte, uitstraling en onderhoud van kampeerplaatsen, het aanbod van winkels en restaurants en de recreatiemogelijkheden. 


Camping van het jaar
Het vakantiepark Beerze Bulten maakt vandaag ook kans om Camping van het Jaar 2020 te worden. Dat is een publieksverkiezing georganiseerd door de ANWB. Ook de Overijsselse campings Natuurkampeerterrein Olde Kottink in Beuningen en Camping de Kleine Wolf in Stegeren doen een gooi naar de titel. In totaal zijn er achttien campings genomineerd. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: