FC Twente om de tafel met Ajax-aanvaller Noa Lang

FC Twente hoopt zich de komende dagen te versterken met Ajax-aanvaller Noa Lang. Volgens partijen rondom de club is er vanavond een gesprek met de 20-jarige buitenspeler.

FC Twente wil Lang voor het komende halfjaar huren van de landskampioen. De Enschedeërs zijn echter niet de enige met interesse in Lang. De Telegraaf weet te melden dat naast FC Twente ook drie andere Eredivisie-clubs zich bij Ajax hebben gemeld. De Amsterdammers zijn bereid mee te werken aan een verhuurperiode van Lang.

De Grolsch Veste is geen onbekend terrein voor Lang, want bij zijn officiële basisdebuut voor Ajax vorig jaar in december, wist hij maar liefst driemaal te scoren tegen FC Twente (2-5). 

Lang speelde tot dusver dertien officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax, waarvan negen in het huidige seizoen. Dat hij tot veel speelminuten kwam in de laatste maanden van 2019 had te maken met blessures bij concurrenten Quincy Promes, David Neres en Zakaria Labyad. Promes is inmiddels weer volledig fit en ook de terugkeer van Neres laat niet lang meer op zich wachten. Daarnaast versterkte Ajax zich deze winter al met Oranje-international Ryan Babel, eveneens een aanvaller. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Noa Lang FC Twente Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: