nieuws

Herman Finkers en Johanna ter Steege zaterdag live in Groot Onderhoud Radio Oost

Herman en Johanna
Herman en Johanna © Michel Korndorffer
Kaarten winnen voor de première van 'De Beentjes van Sint-Hildegard'? Of heb je een vraag voor Herman Finkers of Johanna ter Steege? Luister dan zaterdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur naar het radioprogramma Groot Onderhoud op Radio Oost. Martin Steenbeke praat met hen over de nieuwe Twentse film die bijna in première gaat.

Win vrijkaarten première

Tijdens deze radio-uitzending worden er 2 vrijkaarten weggegeven voor de Twentse première, waar ook de hoofdrolspelers en de regisseur aanwezig zullen zijn. Hoe je die kaarten kunt winnen? Stem je radio zaterdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur af op Radio Oost en luister goed! En heb je een vraag aan Herman of Johanna? Stuur deze dan naar cultuur@rtvoost.nl en wie weet krijg jij wel antwoord op je vraag! Ook kun je appen naar het mobiele nummer dat tijdens de uitzending wordt genoemd.
De film 'De Beentjes van Sint-Hildegard' gaat in februari in première. De hoofdrollen worden gespeeld door Herman Finkers en Johanna ter Steege. Johan Nijenhuis regisseerde de film. Het is de allereerste Twentse bioscoopfilm die in heel Nederland wordt gedraaid. "Het is een verhaal over een man en een vrouw die al heel lang samen zijn en een bepaalde manier van met elkaar omgaan hebben gevonden, maar op een dag ontdekt hij dingen waarvan hij denkt 'dit klopt helemaal niet in mijn relatie'", legt Johan uit. 
Groot Onderhoud staat voor een goed gesprek. Iedere zaterdagochtend tussen 9.00-10.00 uur op Radio Oost. Overijsselaars zijn hier te gast en praten over hun passie, politiek, sport en andere zaken. Van gewone mensen tot prominenten.
Meer informatie over Groot Onderhoud? Kijk hier
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.