nieuws

Eigen stroopwafelkraam in Almelo droom voor 18-jarige Jaimy

Ze wordt nog ingewerkt maar over een paar weken staat ze er alleen voor, of eigenlijk erachter. De 18-jarige Jaimy Polko nam begin dit jaar de stroopwafelkraam over van Bert Jansen en zet zijn werk dus voort.
De kraam is al vijfentwintig jaar een vertrouwd gezicht op de Almelose markt. Tot eind vorig jaar werden de stroopwafels gemaakt door Bert Jansen. "Ik kan niet meer zolang staan, vanwege m'n rug moest ik er een punt achter zetten."

Marktwijf

Bezoekers kunnen in de toekomst voor een warme stroopwafel terecht bij de 18-jarige Jaimy Polko, zij neemt het stokje dus over. Jansen heeft alle vertrouwen in z'n jonge opvolger. "Jaimy is een echt marktwijf. Een echte doorpakker die weet hoe je met klanten om moet gaan. We kennen elkaar al jaren want haar vader stond vaak naast me met een kraam."

Droom

Voor de 18-jarige Polko komt een droom uit. "Ik wilde van jongs af aan al een eigen kraam en het liefst een stroopwafelkraam. Toen ik hoorde dat Bert ging stoppen heb ik m'n kans gegrepen. Wat is er leuker dan lekkere dingen maken voor blije klanten."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.