nieuws

Zaaloverzicht: Borhave onderuit tegen VZV, Apollo geeft ook tegen Sliedrecht voorsprong weg

Jeske Roerink van Borhave
Jeske Roerink van Borhave © Orange Pictures
De handbalsters van Borhave en de volleybalsters van Apollo 8 en Eurosped komen vanmiddag in actie. Hieronder een overzicht van de resultaten van die ploegen. Blijf het bericht vernieuwen voor de laatste updates.

Borhave verliest van VZV

De handbalsters van Borhave hopen zich nog steeds te plaatsen voor de kampioensgroep, maar deed vanmiddag slechte zaken. In Borne verloor de ploeg van VZV met 28-25. Daardoor blijft Borhave achtste in de stand. De top zes gaat naar de kampioensgroep. De Overijsselse ploeg heeft nog twee duels om zich wel te plaatsen. De verschillen tussen de nummers vijf tot en met negen zijn klein in de eredivisie.

Apollo geeft tegen koploper voorsprong weg

De volleybalsters van Apollo 8 gaven voor de tweede week op rij een 2-0 voorsprong uit handen. Het won in eigen huis tegen koploper Sliedrecht de eerste twee sets met 25-21 en 25-14. De derde en vierde gingen echter met 25-21 en 25-19 naar Sliedrecht. In de vijfde sleepte die ploeg de zege binnen door met 15-7 te winnen. Apollo heeft nu 30 punten uit 15 duels en is derde in de stand.
Eurosped deed het beter. De volleybalsters uit Vroomshoop zegevierden met 3-0 (25-10, 28-26, 25-19) over Talentteam Papendal en blijven daardoor in het spoor van koploper Sliedrecht Sport, dat dus door het oog van de naald kroop tegen Apollo 8.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.