Jong PEC Zwolle begint nieuwe competitie met zege, GA Eagles en FC Twente onderuit

Steff Kaptein scoorde voor Zwolle
Steff Kaptein scoorde voor Zwolle © Orange Pictures
De beloften van PEC Zwolle zijn vanmiddag aan de nieuwe competitie begonnen met een zege. In Tilburg won het met 1-0 van Willem II.
De enige treffer van de middag kwam tien minuten na rust op naam van Steff Kaptein. Bij de Zwollenaren was er onder meer plek voor Bram van Polen, Etienne Reijnen en Thomas Bruns.

GA Eagles onderuit

De beloften van Go Ahead Eagles gingen in de eerste helft van het seizoen geen enkele keer onderuit, maar vanmiddag verloor het wel de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie. RKC Waalwijk was met 4-1 te sterk. Het enige doelpunt van de Deventer ploeg kwam zeven minuten voor het einde van Olaf Kok.

Uitslagen en stand

Bekijk hier de andere uitslagen, stand en het programma in de beloftencompetitie A.

Ook FC Twente verliest

Ook de beloften van FC Twente hebben maandag verloren, maar dan in de beloftencompetitie B. In Rotterdam was Excelsior met 2-1 te sterk. De enige Twentse goal werd gemaakt door Lammert Roossien.