nieuws

Hardeveld en Bijleveld in basis bij Heracles in bekerduel met Vitesse

Jeff Hardeveld en Teun Bijleveld starten woensdagavond in de basis bij Heracles Almelo in de bekerwedstrijd tegen Vitesse.
Hardeveld, die dit seizoen pas één keer in actie kwam in het eerste elftal, is de vervanger van Lennart Czyoborra, die bezig is om zijn transfer naar het Italiaanse Atalanta Bergamo af te ronden.
Bijleveld speelt in plaats van Dabney dos Santos, die afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen FC Emmen (1-0 nederlaag) uitviel met een lichte spierblessure.

Van den Buijs kan spelen

Dario van den Buijs moest in dat duel al voor rust gewisseld worden vanwege liesklachten, maar dat gebeurde uit voorzorg. De verdediger kan tegen Vitesse gewoon spelen. Dat geldt niet voor Robin Pröpper, die nog wat last heeft van zijn knie. Silvester van der Water maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie, maar begint op de bank.
Eerder dit seizoen eindigde de competitiewedstrijd tussen Heracles en Vitesse in Almelo in 1-1. Bryan Linssen en Cyriel Dessers waren toen trefzeker.

Ajax lonkt in kwartfinales

Bij het duel van morgenavond strijden de beide ploegen om een plek bij de laatste acht in het bekertoernooi. De winnaar speelt in de kwartfinales thuis tegen de winnaar van Ajax-Spakenburg.
Het duel op Erve Asito begint woensdag om 18.30 uur en is live te volgen via Radio Oost.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.