nieuws

Broers Van Beukering aan de slag bij Go Ahead Eagles: ''Voelt als een warm bad''

Dennis (l) en Jhon van Beukering (r)
Dennis (l) en Jhon van Beukering (r) © Orange Pictures / Maurice van Steen
Dennis en Jhon van Beukering staan komend seizoen onder contract bij Go Ahead Eagles. De broers uit het Gelderse Velp vormen na de zomer een trainersduo bij de onder 18 van de Deventer club.
Jhon van Beukering (36) keert daarmee terug op bekend terrein. De oud-profvoetballer speelde in het verleden vijf officiële duels in het shirt van Go Ahead Eagles. Voor Dennis van Beukering (43) is het een compleet nieuw avontuur. "Go Ahead Eagles is een heel mooie club. De cultuur van de club past goed bij types als Jhon en ik. Het voelt als een warm bad waarin we terechtkomen", laat de huidig oefenmeester van Vitesse O19 en hoofdklasser Silvolde weten. 

Toekomst

De gebroeders Van Beukering hopen hun steentje bij te kunnen dragen aan de toekomstplannen van Go Ahead Eagles. "De gesprekken met de club waren goed. Ik verwacht dat de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles binnen vijf jaar weer een heel goede status binnen het betaald voetbal kan verwerven", aldus de oudste Van Beukering.
Met de aanstelling van Dennis en Jhon van Beukering, die eerder al zeven jaar samenwerkten bij het Arnhemse FC Presikhaaf, heeft Go Ahead Eagles nagenoeg de gehele staf voor de opleiding rond. Enkel de trainerspositie voor het jongste jeugdelftal (O13) is nog vacant.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.