nieuws

Jongen (17) in fietstunnel Enschede heeft geen vuurtje en krijgt vuistslag in gezicht

Jongen (17) krijgt klap in gezicht in Enschede
Jongen (17) krijgt klap in gezicht in Enschede © RTV Oost / Onder de Loep
Een 17-jarige jongen is gisteravond in Enschede door een man in zijn gezicht geslagen nadat hij zei dat hij geen vuurtje bij zich had. Het incident gebeurde in een tunnel aan de Belgiëlaan. De politie is op zoek naar getuigen.
Rond elf uur liep de jongen vanaf de Broekheurnerrondweg de tunnel in. Hij zag dat de man vanuit het park achter hem aan liep. Deze sprak de jongen aan en vroeg hem om een vuurtje. De 17-jarige antwoordde daarop dat hij geen vuurtje bij zich had.
Met dat antwoord was de man het duidelijk niet eens. De jongen kreeg uit het niets een vuistslag in zijn gezicht. De man maakte zich daarna uit de voeten. 
De verdachte zou een licht getinte man zijn van ongeveer 1.90 meter lang met een normaal postuur. Hij is ongeveer achttien jaar oud en droeg een joggingbroek, witte schoenen, zwarte muts en dikke zwarte jas van het merk Nike. De politie roept getuigen zich op te melden. 

Tunnels

Het is al een tijd onrustig in en rondom de fietstunnels onder de A35 in Enschede. Zo werd een eveneens 17-jarige jongen in oktober vorig jaar geslagen met een buis en bedreigd met een wapen bij een straatroof. 
Buurtbewoners waren het zat en richtten zelfs een burgerwacht op. Ze surveilleren preventief bij de tunnels in de 'zuid-wijken' om de berovingen te stoppen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.