nieuws

Politie publiceert foto van voortvluchtige tattookiller Cor P.

Politie logo op jas
Politie logo op jas © RTV Oost/Wouter de Wilde
Het Openbaar Ministerie heeft een opsporingsbericht verspreid voor 'tattookiller' Cor P.. Tegen de voortvluchtige Rotterdammer (36) is levenslang geëist voor het martelen en doden van Enschedeër Onno Kuut in 2009.
P. was voorwaardelijk vrij nadat hij twee derde van zijn straf had uitgezeten vanwege een liquidatiepoging in 2009. Voorwaarde voor de vrijlating is dat P. een enkelband moest dragen. Deze heeft hij waarschijnlijk doorgeknipt, want de band is niet meer te monitoren. De man is afgelopen dinsdag in Schiedam voor het laatst gezien.

Paling

Hij heeft als bijnaam de 'Paling' omdat hij al meerdere keren wist te ontsnappen. Pijnen is 1,75 meter en heeft een slank postuur. Hij heeft opvallende tatoeages over zijn hele lichaam, waaronder Chinese tekens op zijn rug en arm en een draak op zijn borst. Mogelijk maakt hij gebruik van een alias.
Op woensdag 6 februari is Cor P. vrijgesproken in deze zaak. Het is niet meer noodzakelijk om de identiteit van P. te publiceren. RTV Oost respecteert het recht op privacy en heeft daarom de volledige naam en alle foto's van P. op onze site verwijderd.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.