nieuws

Godfried Roemeratoe langer onder contract bij FC Twente

Godfried Roemeratoe
Godfried Roemeratoe © Orange Pictures / Ron Jonker
Godfried Roemeratoe heeft zijn aflopende verbintenis bij FC Twente verlengd. De 20-jarige middenvelder staat in ieder geval de komende twee seizoenen onder contract in Enschede en heeft daarbij een optie voor nog een extra jaar. 
Roemeratoe is een speler uit de eigen jeugd en maakte dit seizoen voor het eerst minuten in de Eredivisie. De controleur begon sterk aan het seizoen, maar viel daarna net als zijn ploeggenoten ver terug. Inmiddels moet Roemeratoe het onder trainer Gonzalo Garcia stellen met een plek op de bank.

Trots

"Dit nieuwe contract geeft mij een trots gevoel, het zorgt voor mooie vooruitzichten en vertrouwen dat FC Twente in mij heeft", aldus Roemeratoe. "Ik was veertien jaar toen ik bij de club kwam, dan werk je naar één ding toe en dat is in het eerste elftal komen. Afgelopen jaar was daarom voor mij erg speciaal. Ik heb dit seizoen al veel mogen spelen, goede wedstrijden gespeeld en ook minder goede wedstrijden, en het blijft voor mij nog steeds belangrijk zo veel mogelijk minuten maken. Om mij te blijven ontwikkelen, heel veel te leren en me dan zo goed mogelijk te laten zien."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.