nieuws

Wormuth ziet komende wedstrijden als oefenduels: “Terug naar de basis”

Heracles Almelo kan tegen Feyenoord nog niet beschikken over aanvoerder Robin Pröpper. De verdediger kampt nog altijd met een knieblessure en hoopt volgende week tegen Willem II weer aan te kunnen sluiten.
Met welke elf namen Frank Wormuth gaat beginnen houdt de trainer nog even in het midden. “Ik wil nog wat meer tijd nemen om een keuze te maken. We moeten terug naar de basis.” Op Pröpper na is iedereen beschikbaar. 

“Wij zien de wedstrijden tegen Feyenoord en Willem II als trainingswedstrijden. Tegen Fortuna Sittard moeten we er echt weer staan. Op die wedstrijd komt volle druk te staan. Ik wil de druk eraf halen.”

Heracles Almelo beleeft vooralsnog een waardeloze hervatting van het seizoen met nederlagen tegen Emmen (1-0) en Vitesse (0-2). In die wedstrijden werd niet gescoord en creëerde de ploeg van Frank Wormuth ook nauwelijks kansen. Heracles Almelo kwam tegen FC Emmen en Vitesse tot gemiddeld acht doelpogingen. Voor de winterstop lag dit gemiddelde per wedstrijd op zeventien doelpogingen. 

Wormuth wil de slecht start niet te groot maken. “We hebben onze normale vorm nog niet gevonden. Vorig jaar was het hetzelfde verhaal,  misschien is het wel een mentaal probleem.” 

Heracles Almelo-Feyenoord begint zaterdag om 19:45 uur en is live te volgen op Radio Oost tijdens De Oosttribune.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.