nieuws

53 meter lange waterglijbaan verkocht aan man die hem in eigen achtertuin zet

De waterglijbaan die Laurens Heerdink uit Oud Ootmarsum aanbood op Marktplaats en Facebook is verkocht. Het gevaarte verhuist naar Drenthe. De koper wil de glijbaan vanaf de zolder van zijn schuur naar het zwembad in zijn achtertuin laten lopen.
Heerdink is eigenaar van camping De Witte Berg en wilde een glijbaan voor bij zijn natuurzwembad. Toevallig stond er een glijbaan in Raalte te koop en dus besloot Heerdink het gevaarte op te halen. Een probleem: de holle buis is 53 meter lang en zo'n grote glijbaan hoefde hij niet.
Nadat hij van een paar delen zijn eigen glijbaan had gebouwd, zat hij met de rest van het speeltoestel in zijn maag. Hij zette hem te koop op Marktplaats en Facebook, maar drie maanden lang leek er geen interesse te zijn voor het ding.

Veel interesse

Totdat RTV Oost erover berichtte. "Ineens belden heel veel mensen die wel interesse hadden in de glijbaan voor de meest uiteenlopende dingen. Iemand had bijvoorbeeld een dierenpension en die wilde hem gebruiken voor de honden om mee te spelen", vertelt Laurens. 
De meeste mensen wilden delen van de waterglijbaan hebben, maar een man uit het Drentse Hollandscheveld had wel interesse in het hele ding. "De man is een nieuwe schuur aan het bouwen. Hij wil vanaf de zolder in die schuur een glijbaan maken naar het zwembad." 
En dus mag de Drent zich de gelukkige koper noemen van de holle buis. "Ik dacht: dan ben ik er ook mooi in één keer vanaf." 
Zo zag de waterglijbaan eruit toen 'ie in Raalte stond
De waterglijbaan van Laurens is verkocht aan een man uit Drenthe
De waterglijbaan van Laurens is verkocht aan een man uit Drenthe © Laurens Heerdink
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.