nieuws

Zeven verdachten aangehouden voor mishandeling van 43-jarige man in Hengelo

Een 43-jarige man uit België is vannacht in Hengelo door meerdere personen mishandeld. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft zeven verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling. 
De politie kreeg vannacht een melding van een mishandeling in de Weustinkstraat. De melder had misschien een vuurwapen gezien, dus politieagenten gingen met kogelwerende vesten naar de plek toe.
Eenmaal daar troffen de agenten een gewonde man aan. Het slachtoffer bleek te zijn mishandeld, maar er is geen vuurwapen in het spel geweest. De 43-jarige man is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Opgepakt

Omdat elk spoor van de daders ontbrak, gingen de agenten op onderzoek uit. Even later hield de politie in de buurt van het incident, op de Oelerweg, zeven verdachten aan in een huis en op straat. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling.
Het gaat om twee vrouwen (19 en 25 jaar) uit Enschede en Rijssen. Ook zijn er vijf mannen aangehouden uit Hengelo en Rijssen, zij zijn tussen de 18 en 21 jaar.
De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd en wat de rol is geweest van alle verdachten. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.