nieuws

Uitslagen zaterdagvoetbal: Zure herstart SVZW, monsterzeges Daarlerveen en AVC Heracles

Uitslagen
Uitslagen © RTV Oost
De winterstop is achter de rug en vandaag stond de eerste volledige speelronde van het nieuwe jaar op het programma voor de clubs in de lagere klassen van het amateurvoetbal. Onderstaand een overzicht.
SVZW kent een beroerde start van 2020. De winnaar van de eerste periode verloor met 2-1 bij DTS Ede en moet daardoor de koppositie in de 1e klasse D afstaan aan DFS, dat met diezelfde cijfers zegevierde over Nunspeet. 
In de 2e klasse H trekt koploper WVF uit Zwolle de lijn van 2019 door. In eigen huis werd ZAC met 3-0 verslagen. Achtervolger Hulzense Boys maakte eveneens geen fout en versloeg VSCO'61 met 2-0. 
Hellendoorn heeft dure punten laten liggen in de 3e klasse D. Op eigen sportpark werd met er met 0-0 gelijkgespeeld tegen nummer twaalf DES, waardoor De Esch, dat zelf met 4-2 won van OZC, de lijstaanvoerder is. 
Forse scores in de 4e klasse E. Koploper Daarlerveen liet met 7-0 geen spaan heel van SV Rijssen. Bij AVC Heracles deed men het nog iets beter: DRC 2012 werd met maar liefst 8-0 over de knie gelegd. 
Bekijk hier alle uitslagen en standen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.