nieuws

HSC'21 pakt na knotsgekke slotfase eerste punt van het nieuwe jaar

HSC'21
HSC'21 © HSC'21
HSC'21 heeft het eerste punt van het nieuwe kalenderjaar binnen. De Derde Divisionist uit Haaksbergen leek tegen laagvlieger DEM af te stevenen op een nederlaag, maar door twee treffers vlak voor tijd werd het alsnog 3-3 op Sportpark Groot Scholtenhagen.
HSC'21 startte beroerd aan de wedstrijd en keek na iets meer dan tien minuten al tegen een 2-0 achterstand aan. Namens de nummer veertien uit Beverwijk wisten Cerilio Cijntje en Herraez Gallego het net te vinden. Op slag van rust deed HSC'21 iets terug via Tom ter Hogt, die al frommelend de 1-2 op het scorebord zette. 
In het tweede bedrijf leek HSC'21 flink te worden geholpen door DEM, toen Michael Obioha na een uur voetbal vroegtijdig kon douchen. Hij kreeg zijn tweede gele kaart van de middag. Het waren echter de bezoekers die wederom doel troffen. Weer was het Cijntje, die een vrije trap achter doelman Wouter Lankheet schoot: 1-3. 

Knotsgekke slotfase

Uiteindelijk profiteerde HSC'21 toch van het mannetje meer op het veld. Een knotsgekke slotfase volgde. Een minuut voor het verstrijken van de officiële speeltijd maakte Luuk Schepers de 2-3 en diep in de blessuretijd tekende Bas Postma voor de 3-3 en daarmee het eerste punt voor HSC'21 in 2020.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.