nieuws

Q-music DJ Domien Verschuuren krijgt deel waterglijbaan Laurens cadeau

DJ Domien Verschuuren glijdt van waterglijbaan
DJ Domien Verschuuren glijdt van waterglijbaan © Laurens Heerdink
Laurens uit Oud Ootmarsum bood vorige week een waterglijbaan te koop aan. Hij kreeg op zijn advertentie heel veel reacties en ook landelijke media-aandacht. Uiteindelijk vond hij een koper die de glijbaan wil monteren van zijn slaapkamer naar het zwembad in de achtertuin.
Maar die koper heeft kennelijk niet de hele glijbaan gekocht. Gisteravond verscheen op Instagram namelijk het verhaal van Q-music DJ Domien Verschuuren. Hij kreeg van collega Anton Griep een deel van Laurens' waterglijbaan cadeau. Domien vierde gisteren namelijk zijn 32e verjaardag.
In de video lijkt Domien niet heel blij met zijn gift. Tegen zijn collega zegt hij: "Anton, ze zeggen wel eens: dat had je niet hoeven doen. Maar ik heb het nog nooit zo erg gemeend."
Q-music DJ Domien Verschuuren krijgt deel waterglijbaan Laurens
Volgens Laurens, die zelf de glijbaan naar het radiostation in Amsterdam heeft gebracht, was Domien eigenlijk wel enthousiast. "Hij keek z'n ogen uit." Domien is ook van de glijbaan afgegleden. Volgens Laurens wilde hij daarna wel nog een keer, maar moesten de twee radiomakers weer door met hun programma.
DJ Domien Verschuuren glijdt van waterglijbaan
DJ Domien Verschuuren glijdt van waterglijbaan © Laurens Heerdink
De Q-music DJ's waren dus niet de officiële kopers van de glijbaan. Zij kochten slechts een klein deel. De koper die het grootste deel van de glijbaan heeft gekocht, heeft de glijbaan inmiddels bijna helemaal opgehaald bij Laurens: "Er liggen hier nog maar twee delen," zegt Heerdink. Die delen haalt de koper binnenkort ook op.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.