nieuws

Papsleef’n Geesteren pakken de dubbel op dansmarieke-concours Fleringen

De dansmariekes van carnavalsvereniging de Papsleef’n zijn er afgelopen weekend met alle eerste prijzen vandaar gegaan. Winst voor de junioren én de senioren uit Geesteren tijden het jaarlijkse dansmarieke-concours.
Maar liefst 26 groepen deden er mee aan de jaarlijkse danswedstrijd, georganiseerd door de Kroesmennekes. Rond de tweeduizend supporters kwamen mee naar Fleringen om alle deelnemers aan te moedigen.
 
Junioren pakken het hoogste podium
"Sinds 2016 strijden de junioren van carnavalsvereniging de Papsleef’n uit Geesteren, mee om de prijzen op het dansmarieke concours. Vorig jaar haalden ze het podium nét niet en dus hadden de meiden dit jaar een duidelijk doel, de eerste prijs! Onder leiding van Diane Kuiphuis en Romy Klaassen, en met ondersteuning van Indy Letteboer, hebben ze vanaf september keihard gewerkt om alle details tot in de puntjes uit te werken. En met resultaat, ze zijn eerste geworden!", zo is te lezen op de website van CV de Papsleef’n.
De winnaars
De winnaars © c.v. de Papsleef'n Geesteren

Senioren hebben de eerste plek terug

"De senioren CV de Papsleef’n zijn al jaren een begrip tijdens het dansmarieke concours. Ieder jaar staan ze garant voor een plek op het podium. Vorig jaar moesten, na twee keer eerste te zijn geworden, de senioren genoegen nemen met een tweede plek. Onder leiding van Carien Masselink en Marielle oude Wesselink werd er vanaf september dan ook keihard gewerkt om met de nieuwe samenstelling wederom een top resultaat neer te kunnen zetten. Met het thema Aliens hadden ze een uniek thema in handen, en mede door de outfits en grime zorgden de senioren voor een spektakel op het podium. Het werd beloond, ze namen de eerste prijs mee naar Geesteren", aldus de senioren van c.v. Papsleef’n.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.