Quick'20 pakt ook in vierde doelpuntrijke duel op rij de winst

Luuk Geelen maakte er twee
Luuk Geelen maakte er twee © Robert Molnar
Quick'20 heeft opnieuw een doelpuntrijke wedstrijd gewonnen. Op eigen veld was het met 4-0 te sterk voor Be Quick 1887. Het was de vierde zege op rij en daarin wisten de Oldenzalers liefst 19 keer te scoren.
Het duel kon niet beter beginnen voor Quick. In de eerste minuut zorgde Jelle Leenders voor de 1-0 en twee minuten later verdubbelde Tim Zwienenberg de score al. Die 2-0 was ook de ruststand in Oldenzaal.
Na rust ging Be Quick op zoek naar de aansluiting, maar doelman Bob Peterman zijn doel schoon. Na driekwart wedstrijd was het duel beslist. Luuk Geelen maakte de derde voor Quick. Een paar minuten later maakte hij ook zijn tweede: 4-0. Daar bleef het bij en daardoor boekte Quick de zevende overwinning van het seizoen.