nieuws

VIDEO | Oost op het Asfalt: met mobieltje in hand de voorrangskruising op

Het is een van de allergrootste ergernissen in het verkeer: automobilisten die met hun mobieltje in de hand achter het stuur zitten. In deze aflevering van Oost op het Asfalt is te zien hoe de bestuurder van een rode Peugeot in het centrum van Raalte een kruising oprijdt en overduidelijk meer oog heeft voor zijn telefoontje dan voor de automobilist, die eigenlijk voorrang heeft.
RTV Oost lanceerde onlangs de nieuwe rubriek Oost op het Asfalt. Daarin vragen we je om video's toe te sturen van opmerkelijke situaties op de Overijsselse wegen.

Plompverloren

Op de video die we binnenkregen, is te zien hoe een automobilist met zijn rode Peugeot plompverloren een T-splitsing, in het centrum van Raalte, op rijdt. Terwijl de haaientanden, die hij negeert, niets aan duidelijkheid te wensen over laten.
Tot grote ergernis van de chauffeur, die voorrang heeft, is de jeugdige bestuurder volop in de weer met zijn mobieltje. Het is aan die andere automobilist te danken dat er geen brokken worden gemaakt. Maar daar lijkt de Peugeot-rijder totaal niets van mee te krijgen...

OOST OP HET ASFALT

RTV Oost besteedt in de rubriek Oost op het Asfalt aandacht voor opmerkelijke situaties in het Overijssels verkeer. Gevaarlijke situaties, agressie onder automobilisten. Maar het mogen ook grappige, kolderieke taferelen zijn. Zie deze pagina voor het toesturen van video's.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.