nieuws

Koploper HHC Hardenberg loopt weg bij concurrentie na zege op Spakenburg

HHC Hardenberg heeft goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap in de Tweede Divisie. Op bezoek bij middenmoter Spakenburg zegevierde de koploper met 3-1. Daarnaast zag het nummer twee Katwijk in eigen huis dure punten laten liggen tegen Excelsior Maassluis. 
De start was dramatisch voor de ploeg van trainer Gert Jan Karsten, want vrijwel direct na de aftrap kwam Spakenburg op voorsprong. Robin Eindhoven knikte al na twee minuten raak: 1-0. Tien minuten later was het echter alweer gelijk. Jurjan Mannes tekende op aangeven van Rob van der Leij voor de 1-1. Op slag van rust kwam HHC op voorsprong. Weer was het Mannes. Ditmaal strafte hij een fout van Leon ter Wielen genadeloos af.
De lijstaanvoerder ging in de tweede helft op dezelfde voet verder en kwam geweldig uit de kleedkamer. Ravelino Junte maakte tien minuten na de theepauze de 1-3. Treffers vielen er in het restant van het duel niet meer op Sportpark De Westmaat, waardoor de drie punten meegingen naar De Boshoek.

Vijf punten

Doordat Katwijk met 2-1 onderuit ging tegen Excelsior Maassluis is het gat tussen HHC en achtervolgers Katwijk, IJsselmeervogels en Kozakken Boys nu vijf punten.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.