nieuws

Uitslagen zaterdagvoetbal: Monsterzege Hellendoorn, Sportlust Glanerbrug nog altijd ongeslagen

Uitslagen
Uitslagen © RTV Oost
Waar er morgen geen enkele wedstrijd in het amateurvoetbal op het programma staat door de naderende storm Ciara, werd er vandaag gewoon een volledige speelronde afgewerkt. Onderstaand een overzicht.
In de 1e klasse D heeft SVZW een benauwde zege geboekt op SDV Barneveld. Op bezoek bij de middenmoter zegevierde de ploeg uit Wierden met 3-2. Daardoor blijft het op één punt staan van koploper DFS, dat met 1-0 won van laagvlieger Hierden. De club uit Opheusden heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld. 
Het Zwolse WVF gaat nog altijd fier aan kop in de 2e klasse H. In eigen huis werd er met 1-0 gewonnen van nummer drie Enter Vooruit. Titelconcurrent Hulzense Boys maakte eveneens geen fout en versloeg PH uit Almelo met 4-2. 
Hellendoorn heeft flink uitgehaald in de 3e klasse D. Kloosterhaar werd met maar liefst 7-1 over de knie gelegd. Desondanks bezet Hellendoorn nog altijd de tweede plek, want ook koploper De Esch pakte de volle buit.
In de 4e klasse E is het ongekend spannend. De volledige top vier, bestaande uit De Zweef, Daarlerveen, Blauw Wit'66 en ATC'65, wist te winnen en het verschil tussen koploper De Zweef en nummer vier ATC'65 is slechts vier punten. Nummer twee Daarlerveen heeft drie punten minder dan de lijstaanvoerder, maar nog wel een wedstrijd in te halen. 
Sportlust Glanerbrug heeft nog altijd niet verloren in de 4e klasse F. Ook vandaag werd er gewonnen: het versloeg Tubantia met 2-1. De grootste overwinning kwam op naam van Drienerlo, dat verrassend met 7-2 zegevierde over FC Berghuizen.
Bekijk hier alle uitslagen en standen in het zaterdagamateurvoetbal. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.