nieuws

Zaaloverzicht: Het Ravijn kan niet stunten tegen koploper, nederlaag Jolly Jumpers

Het Ravijn - UZSC
Het Ravijn - UZSC © Orange Pictures / Ron Jonker
Een rustige zaterdagavond in de zaal met enkel wedstrijden in het basketbal, handbal, volleybal en waterpolo. Hieronder houden we je de hele avond in een overzicht op de hoogte van de resultaten. Blijf de pagina vernieuwen voor het laatste nieuws.

Geen stunt voor Het Ravijn

De waterpoloërs van Het Ravijn hebben vanavond niet weten te stunten tegen koploper UZSC. In eigen huis ging de ploeg uit Nijverdal met 16-11 onderuit. In de stand blijft Het Ravijn de nummer vier van de eredivisie.

Nederlaag Jolly Jumpers

Het is Jolly Jumpers niet gelukt punten af te snoepen van titelkandidaat Binnenland. In Tubbergen werd er met 78-60 verloren, waardoor de basketbalsters van Jolly Jumpers naar de vijfde plek op de ranglijst zakken. 
Degradatiepoule voor Regio Zwolle Volleybal?
Regio Zwolle Volleybal lijkt zich op te moeten maken voor de degradatiepoule. Op bezoek bij hekkensluiter Talentteam Papendal werden de Zwolse volleybalsters keihard afgedroogd: 3-0. Bekijk hier het uitgebreidere bericht.
Titel voor Kwiek
De handbalsters van Kwiek hebben zich tot kampioen van de 1e divisie gekroond. Op bezoek bij DSS uit Heemskerk had de ploeg van trainer Tonio van Rhee genoeg aan een gelijkspel, maar zegevierde het overtuigend met 27-20. Het uitgebreidere bericht is hier te lezen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.