Handbalsters Kwiek knikkeren Borhave uit bekertoernooi, ook DSVD uitgeschakeld door ploeg uit 1e divisie

Kwiek wint van Borhave
Kwiek wint van Borhave © Orange Pictures
Kwiek heeft gestunt in de achtste finales van de handbalbeker. De ploeg die afgelopen weekend kampioen werd van de 1e divisie, won van eredivisionist Borhave uit Borne.
Borhave kwam goed uit de startblokken in Raalte en stond na tien minuten met 11-5 voor. Kwiek vocht zich echter terug in de wedstrijd en bij rust was de voorsprong van de Bornse ploeg nog maar een punt: 17-18. Tien minuten na de pauze stond de thuisploeg voor met 23-22. Het bleef spannend

Ook DSVD eruit

Ook de andere Overijsselse club uit de eredivisie ligt eruit en ook die ploeg, DSVD, verloor van een ploeg uit de 1e divisie. Fortissimo, de nummer twee achter Kwiek, was met 30-28 te sterk. En zo duurde het bekeravontuur van de Overijsselse eredivisionisten dus maar één duel. Bekijk hier het programma van de overige duels in de achtste finales.